ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα ερωτήματα και ο Ράντονιτς

Ο διασυρμός  του Ολυμπιακού ,για δεύτερη φορά σε τρία ματς, αλλά κυρίως ο τρόπος που έρχεται αυτός είναι  το γεγονός που προβληματίζει τους διοικούντες της ομάδας.

Η ομάδα που έκανε Viral  το Never Give up και παλεύω μέχρι το τέλος χρειάστηκε μόλις ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο για να  χάσει με 32 πόντους από την Μπασκόνια και  6 λεπτά για να γίνει έρμαιο στα χέρια του Μπαρτζώκα. Μία ομάδα που είναι πιο προβλέψιμη από την ….πρόβλεψη και  ένας προπονητής που δείχνει κάπου να χάνει τον προσανατολισμό του. Ο Χόλις Τόμπσον έγινε ο …”Μπές -βγες” , ο Ρόμπερτς σε ένα άντε δύο ματς είναι καλός,μετά τον ψάχνουμε και γίνεται έρμαιο  των αντιπάλων αμυντικών.  Ο Σπανούλης, όταν η αντίπαλη ομάδα  προσαρμόσει την αντίπαλη άμυνα πάνω του, δεν μπορεί να βοηθήσει, ο Στρέλνιεκς και αυτός μοιάζει  να είναι χαμένος.

Για να είμαστε δίκαιοι  ο Σφαιρόπουλος ποτέ δεν είχε την ομάδα πλήρη. Πάντα κάποιος του έλειπε.  Ας δούμε και τον Παναθηναϊκό με μείον δύο ή τρεις παίκτες. Αλλά, ωστόσο, ο ίδιος ακύρωσε αυτό το ελαφρυντικό  και το έκανε δημόσια πολλές φορές. Τώρα, θέλει να το παίξει ήρωας η από μέσα του πόναγε, όταν έλεγε ότι δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες, αυτό είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Ενα επίσης σημαντικό ερώτημα είναι η συχνότητα τραυματισμών.  Ολα αυτά τα χρόνια υπάρχουν τραυματισμοί και οι περισσότεροι δεν είναι επιπόλαιοι.  Θα πρέπει να γίνει κάτι και για αυτό .Να τα λέμε όλα.

Τις  τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε  το όνομα του  Ντέγιαν Ράντονιτς, που από το 13 έως το 17 ήταν αυτός που έκανε τον Ερυθρό Αστέρα ομάδα μοντέλο. Και τον πρότεινε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Καλός προπονητής, αλλά άλλο Ολυμπιακός άλλο Αστέρας. Και κάτι μου λεει ότι ο Σφαιρόπουλος κρατάει ακόμα γερά. Ισως μέχρι την επόμενη κακή εμφάνιση που ελπίζουμε να μην έρθει ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button