ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια του φιλικού με Λεβαδειακό

1501875

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του φιλικού της ερχόμενης Τετάρτης με τους Βοιωτούς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε κυκλοφορία τίθενται τα εισιτηρία του φιλικού της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει τους τρόπους διάθεσής τους.

Αναλυτικά:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον φιλικό αγώνα απέναντι στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 31/08/16 και ώρα 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τρίτη 30/08/16 από τις 10:00 έως 18:00 και την Τετάρτη 31/08 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 31/8 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)

δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€, 25€ (VIP) & 50€ (VVIP)

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button