ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα είπε όλα με ένα χαμόγελο!

Όποιος βρέθηκε σήμερα στον χώρο όπου έγινε η συζήτηση του Γιώργου Πρίντεζη με τον Ολυμπιακό ή είδε το βίντεο αμέσως μετά το τέλος της κουβέντας του, κατάλαβε τι είχε συμβεί πριν καν μιλήσει είτε ο ίδιος είτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Τι ήταν αυτό που “μαρτύρησε” την παραμονή του Γιώργαρου στο Μεγάλο Λιμάνι εκτός από την θέλησή του και την αγάπη για τον σύλλογο; Μα φυσικά το χαμόγελό του. Ένα απόλυτα εκφραστικό χαμόγελο ευτυχίας, χαράς και συγκίνησης “πρόδωσε” την παραμονή του στον Ολυμπιακό προτού κανείς προλάβει να πει το οτιδήποτε.

Δεν χρειαζόταν ίσως κάτι παραπάνω. Τα υπόλοιπα που ελέχθησαν μετά είναι αυτά που λέμε “για τα σάιτ, για τις εφημερίδες”. Αυτό που θέλαμε και ήθελε όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού να μάθει του το… χαμογέλασε ο Air Print μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Και μετά το χαμόγελό του, έγινε και δικό μας. Γιατί μόλις το είδαμε θυμηθήκαμε τα πάντα, όλα όσα έχουμε ζήσει με τον Γιώργο στον Ολυμπιακό. Είναι πραγματικά η σημαία της ομάδας. Ο παλαιότερος όλων που δεν “κώλωσε” μπροστά σε καμία δυσκολία.

Ένα παλληκάρι που μεγάλωσε με τις αφίσες του Ολυμπιακού στο δωμάτιό του, ξεκίνησε άγνωστος μεταξύ… θηρίων στην ομάδα όπως ο Ρίβερς, ο Μπουντούρης, ο Φέμερλινγκ σε εκείνη την ομαδική φωτογραφία του 2002, πέρασε τα “πέτρινα” χρόνια της ομάδας μπάσκετ βιώνοντας τα απόλυτα στο πετσί του.

Κατόπιν βρέθηκε στην Ολύμπια Λάρισας για να πάρει εμπειρίες πολύτιμες, επέστρεψε και το 2009 έως το 2011 βρέθηκε στην Μάλαγα. Δεν άντεξε όμως και επέστρεψε στο λιμάνι της καρδιάς του το 2011-2012 για να πάρει τα πάντα! Για να χαρίσει ειδικά εκείνη τη σεζόν την πιο όμορφη ανάμνηση που υπάρχει στις μνήμες του κάθε Ολυμπιακού…

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σήμερα που με αυτά όλα τα χαμόγελα, μάθαμε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης, η εμβληματική αυτή μορφή του Ολυμπιακού παραμένει στο λιμάνι και κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει την καριέρα του εδώ που αγάπησε και τον αγάπησαν όλοι!

Μπράβο ρε Γιώργαρε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button