ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα για τον αμυντικό

Ροντρίγκο Μολέδο, Λέμα ή άλλος που δεν έχει γραφτεί; Το Redaroume αναλύει μία -μία τις περιπτώσεις των παικτών που  θέλει ο Ολυμπιακός για κεντρικό αμυντικό.

Μετά τον Μέλμπεργκ, ο “Βράχος” που περίμενε ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ήρθε η πιο σωστά κανείς δεν μπόρεσε να μπει στα παπούτσια του Σουηδού που έδινε άλλη οντότητα στην άμυνα.

Στο πρόσωπο του Μολέδο, όλοι βλέπουν  τον …Βραζιλιάνο Μέλμπεργκ. Ο 32 χρονος στόπερ της Ιντερνασιονάλ  είναι βραζιλιάνος με χαρακτηριστικά  μεσόγειου παίκτη.  Τσαμπουκάς-παθιασμένος  πέρα από την ποιότητα του. Η συμφωνία, ωστόσο, του Παναθηναϊκού με την Ιντερνασιονάλ που αναφέρει πως αν μέχρι το 2019 , ο Μολέδο πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα θα πρέπει να πληρωθεί ρήτρα 2.000.000 Ευρώ ,”κολλάει” τα πάντα.  Γιατί οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν τόσα λεφτά να δώσουν και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει πάνω από 800.000 Ευρώ μηνιαία αλλά και πάνω από 2000.000 Ευρώ στην ομάδα του. Κάπως έτσι οι Βραζιλιάνοι δεν “καίγονται” να τον δώσουν, ο ίδιος και τα “θέλω  του” αποτελούν ένα μυστήριο.

Ο Λέμα είναι μία εξαιρετική περίπτωση με μοναδικό ντεζαβαντάζ το γεγονός ότι στα 28 του δεν έχει βγει από την χώρα του.  Είναι όμως μία σταθερή αξία  που και στην άμυνα είναι συνεπής ενώ  όταν  προωθείται είναι πιο επικίνδυνος και από σέντερ φορ. Απόδειξη τα 8 γκολ  φέτος που τον έφεραν πρώτο σκόρερ στην Μπελγκράνο.  Η πρόταση έχει γίνει  προς τον παίκτη, αλλά εκείνος έχει στη γκαβάτζα του την Μπενφίκα που έχει και παράδοση σε Αργεντίνους αλλά έχει και το Τσάμπιονς Λιγκ..

Ο Ολυμπιακός βέβαια ψάχνεται και για άλλες περιπτώσεις(Πεδράο-Παντιτς και άλλους που έχουν προταθεί αλλά όχι γραφτεί ) με σκοπό να βρει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button