ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δίνει όλα ο Άλαν!

pulido_4

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Μεξικανός φορ του Ολυμπιακού, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τον τραυματισμό του και να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερερ Σεβά. Σενάριο, το οποίο όμως φαντάζει υπερβολικά δύσκολο…

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένος να νικήσει τον χρόνο και να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει, παρουσιάζεται ο Άλαν Πουλίδο.

Τη στιγμή, όπου μετράμε αντίστροφα πλέον για την πρώτη φετινή ευρωπάική μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά, ο Μεξικανός φορ κάνει τον δικό το αγώνα δρόου, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως και να φωνάξει «μάχιμος» για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ.

Οι πιθανότητες, ωστόσο, για την ώρα δεν είναι με το μέρος του 25χρονου επιθετικού, ο οποίος εγια …τραγική ειρωνεία είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτεο δυνατό τρόπο, όπως άλλωστε μαρτυρούν τα τέσσερα συνολικά τέρματα που πέτυχε στα φιλικάμ που έδωσαν οι πρωταθλητές; Ελλάδας επί αυστριακού και βελγικού εδάφους.

Ο Άλαν Πουλίδο από την πλευρά το …παλεύει όσο δεν πάει άλλο, ώστε να τεθεί στη διάθεης του προπονητή του Βίκτορ Σάντσεθ για την πρώην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπαικός θα ψάξει μία νίκη με ευρύ σκορ, που θα του δώσει σαφές προβ΄΄αδισμα πρόκρισης για τα πλέι – οφ του Champions League.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button