Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά»

kapino

 

Ειδική μνεία στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού των τελευταίων του αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις έκανε ο Στέφανος Καπίνο.

 

Χαρακτήρα και καρδιά πρωταθλητή επέδειξε ο Ολυμπιακός και απέναντι στον Ατρόμητο, φεύγοντας θριαμβευτής από το Περιστέρι συνεχίζοντας την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε, αποδείχθηκε «κέρβερος» κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία στις δηλώσεις του εστίας εστην αξία της νίκης επί του Ατρομήτου, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να τονίσει τη σπουδαιότητα των συνεχόμενων επιτυχιών σ εόλες τις διοργανώσεις:

«Δεν ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια αλλά είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη, σε μία όχι και τόσο καλή ημέρα για εμάς. Είναι πολύ σημαντική η νίκη καθώς έρχεται και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε στενοχωρημένοι για την εμφάνιση, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης» ήταν το αρχικό σχόλιο του 23χρονου διεθνούς τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στο βεβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας:

«Έχουμε «βαρύ» πρόγραμμα και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε έναν πολύ δύσκολο μήνα με συνεχόμενους αγώνες τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά»

Για τη διαφορά εικόνας εντός και εκτός έδρας: «Εκτός έδρας δεν έχουμε χάσει άλλο παιχνίδι εκτός από τη Λάρισα, απλώς η εικόνα μας δεν είναι τόσο πειστική σε όλα τα ματς. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι δεν έχουμε και την ώθηση του κόσμου μας, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα».

Για το επερχόμενο τνέρμπι με τον Παναθηναϊκό αρκέστηκε να δηλώσει:

«Έρχεται ένα τρίτο ντέρμπι, στα δύο πρώτα τα καταφέραμε και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και σε αυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς θα μας ακολουθούν στη βαθμολογία. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί. Ξέρουμε πόσο σημαντικός αγώνας είναι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας».

Για τα στραβοπατήματα των «πρασίνων»: «Δεν κοιτάζω τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Εγώ ανήκω στον Ολυμπιακό και κοιτάζω μόνο τι κάνει η ομάδα μου».

Για το ποιον συμπαίκτη του ξεχωρίζει φέτος: « Όλα τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά και όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button