ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα έχετε δει αλλού αυτά;

Έχουμε γράψει πολλές φορές, πως ο Ερασιτεχνης Ολυμπιακός πρωτοπορεί σε όλα του τα τμήματα ενώ καινοτομεί σε πολλούς εξωαγωνιστικούς τομείς που όμως συνδέονται άμεσα με τα τμήματά του. Ένας από αυτούς είναι και το OSFP TV για το οποίο πραγματικά πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία που αποτελούσε και προσωπικό “θέλω” του ίδιου του Προέδρου Μιχάλη Κουντούρη. Και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους διότι τα αθλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που απολαμβάνουν την στήριξη και την αγάπη όλων των φιλάθλων των πρωταθλητών, φτάνουν στα μάτια τους σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκονται.

Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός δίνει ένα μεγάλο ματς, τότε το OSFP TV μέσω του You Tube μεταδίδει την αναμέτρηση έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να το παρακολουθήσουν και να έρθουν ακόμη πιο κοντά σε αυτά τα τμήματα που μας κάνουν υπερήφανους κάθε χρονιά. Δεν είναι μόνο το ότι θα δει κάποιος ένα απλό παιχνίδι αλλά είναι και το ότι θα έρθει πιο κοντά στο εκάστοτε τμήμα και θα το γνωρίσει ακόμη καλύτερα. Και φυσικά για εκείνους που αγαπούν το βόλεϊ και το πόλο ανδρών γυναικών, αλλά και το μπάσκετ γυναικών και το χάντμπολ ανδρών αλλά βρίσκονται μακριά από το λεκανοπέδειο και τον Πειραιά, το OSFP TV είναι το… κανάλι τους!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που οραματίστηκαν αυτό το εγχείρημα, που το έκαναν πραγματικότητα και που φέρνουν τον Ολυμπιακό στις οθόνες μας. Δεν είναι και κάτι που το βλέπουμε… κάθε μέρα από τους υπόλοιπους συλλόγους της χώρας μας. Ειδικά όταν μερικοί όχι απλά δεν διαθέτουν ένα κανάλι, αλλά έχουν αποσυρθεί από τα πρωταθλήματα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button