ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Τί βλέπει ο Πρόεδρος; (pic)

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης είδε από κοντά την ομάδα βόλεϊ Ανδρών να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στην Σουργκούτ, την στιγμή, όπου η ομάδα βόλεϊ γυναικών τσέκαρε και αυτό ο εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό με το 0-3 επί της Κράσνονταρ.

 

Ξεχωριστή για την ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού είναι η σημερινή ημέρα, αφού τόσο το βόλεϊ Ανδρών όσο και το αντίστοιχο τμήμα των γυναικών «τσέκαραν» το εισιτήριο της πρόκρισης για τους τελικούς του Challenge Cup

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, κυριολεκτικά έζησε με τη δική του αγωνία για την έκβαση και των δύο κομβικών ημιτελικών.

Την στιγμή, όπου παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών του Φερνάντο Μπενίτεθ, για πρόκριση απέναντι στην Σουργκούτ, έπειτα την εκτός έδρας νίκη τους με 3-0 στο πρώτο ματς της Σιβηρίας, ταυτόχρονα παρακολουθούσε μέσω διαδικτύου τον τεράστιο άθλο της ομάδας βόλεϊ γυναικών με το επιβλητικό 0-3 επί της Κράσνονταρ!

Αυτά παθαίνεις όταν είσαι Πρόεδρος του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου του κόσμου, ο οποίος ταυτόχρονα παίζει τα ρέστα του σε άνδρες και γυναίκες για την πρόκρισή του σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button