ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο!»

Ξεκάθαρη η ανακοίνωση της Θύρας 7 Πειραιά αναφορικά με τον ορισμό των διαιτητών του πέμπτου τελικού του ΟΑΚΑ και την … κατάσταση που μεθοδεύεται από το σάπιο παρασκήνιο.

 

Τον νόμο στα δικά του χέρια παίρνει το δυναμικό κομμάτι των οπαδών του Ολυμπιακού
Η Θύρα 7 Πειραιά με ανακοίνωση στέλνει το μήνυμά της. Κι αυτό έχει αποδέκτες όλους αυτούς που… ξέρουν ποιοι είναι. Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «Να ξέρετε ότι θα ελέγχεστε απ’ το πρώτο λεπτό. Δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο».

Η ανακοίνωση της Θύρας 7 Πειραιά αναφέρει αναλυτικά: «Αύριο ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για το 5ο τελικό. Έναν τελικό που κάθε χρονιά παίζει εναντίον 8 στο παρκέ. Για άλλη μια φορά το σύστημα της μούμιας απέδειξε ότι είναι έτοιμο. Έδειξε τα δόντια του με τον ορισμό (όχι κλήρωση) των δικών του διαιτητών. Η ΚΕΔ μαζί με την ΕΟΚ και πάλι δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος έτοιμοι να εκτελέσουν την αποστολή τους. Αυτή την αποστολή που ξέρουν χρόνια. Τα νέα και παλιά πιστόλια του σωλήνα σε ακόμα μια εργολαβία. Να ξέρετε ότι θα ελέγχεστε απ’ το πρώτο λεπτό. Δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο. Αυτή τη φορά θα χρεωθείτε και την εργολαβία θα τη πληρώσετε με έντοκο γραμμάτιο.

Με την ευχή να σας έρθει, η φώτιση και μόνο, φροντίστε να παιχτεί το παιχνίδι στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός θα γίνει πρωταθλητής. Μην διανοηθείτε να του το στερήσετε…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button