ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τίμησαν τον Πρόεδρο οι μετανάστες!

1481765

Ο Δήμος Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών βράβευσαν τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για τη βοήθεια που πρόσφερε στους πρόσφυγες.

Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης, στάθηκαν δίπλα στους πρόσφυγες και τους βοήθησαν έμπρακτα μοιράζοντάς τους καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού, είδη ρουχισμού και παιχνίδια στα μικρά παιδιά.

Τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους, καθώς μοίρασαν περισσότερες από 70.000 μερίδες, ενώ παράλληλα χάρισαν πάνω από 150.000 ρούχα, εσώρουχα, είδη ένδυσης, αλλά και παιχνίδια στα μικρά παιδιά.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου οι πρόσφυγες που βρισκόντουσαν στο λιμάνι του Πειραιά να έχουν καθημερινά σπιτικό φαγητό, αλλά και ρούχα.

Η μεγάλη προσφορά αγάπης του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έγινε θέμα στα μεγαλύτερα ενημερωτικά δίκτυα και άπαντες υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του. Το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμος αλλά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών τίμησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το βραβείο εκ μέρους του «ερυθρόλευκου» Προέδρου παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ» Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν ο συντονιστής της ανθρωπιστικής δράσης. Ηταν δηλαδή ο άνθρωπος που οργάνωνε καθημερινά το κονβόι αγάπης και ελπίδας του Ολυμπιακού.

Το βραβείο παρέδωσε ο Δήμαρχος Πειραιάς, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ανέφερε: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που προσέφερε καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξάλλου, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι και πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά και είναι πάντα αρωγός και προσφέρει στον Δήμο μας. Ο κ. Βασιλειάδης βοήθησε από την πλευρά του κάνοντας αρκετή δουλειά καθημερινά στη διανομή των τροφίμων, των ρούχων και των άλλων ειδών».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλης Βασιλειάδης, τόνισε: «Εμείς δεν κάναμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να εκτελούμε τις οδηγίες του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Καθημερινά μαγειρεύαμε ζεστό, σαν σπιτικό, φαγητό που διανέμονταν οργανωμένα στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά. Χιλιάδες ήταν οι μερίδες φαγητού, τα ρούχα, τα παπούτσια, τα παιχνίδια και διάφορα άλλα είδη που υπήρχαν στις αποθήκες μας και με χαρά προσφέρθηκαν στους ανθρώπους αυτούς που τα είχαν μεγάλη ανάγκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button