ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέσσερα ρεκόρ και πολλές διακρίσεις!

Ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Κύμης κατατάσσεται πρώτος στην κανονική περίοδο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μετρούν μία σειρά από ρεκόρ.
Ως ευκαιρία να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση της Μεγάλης Πέμπτης (13/4 – 17:00) κόντρα στην Κύμη για την 26η αγωνισιτκή της Basket League.

Ο Θρύλος με ενδεχόμενη νίκη επί της ομάδας της Εύβοιας θα τερματίσει πρώτος και παράλληλα θα αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας , ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ, όπου θα παλέψει με φόντο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να φτάσουν σε μία σειρά από ρεκόρ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην Κύμη Seajets θα φτάσει τις 150 νίκες στην κανονική περίοδο ως πρώτος προπονητής.

* Δύο ριμπάουντ θέλει ο Γιώργος Πρίντεζης ώστε να φτάσει τα 1.200 στην καριέρα του στη λίγκα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι 29ος ριμπάουντερ στην ιστορία της STOIXIMAN.GR Basket League.

* Τέσσερις εύστοχες ελεύθερες βολές θέλει ο Βασίλης Σπανούλης ώστε να γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της STOIXIMAN.GR Basket League που φτάνει ή ξεπερνά τις 1.300 εύστοχες.

* Ο Γιάννης Αθηναίου θα φτάσει τις 200 εύστοχες βολές στο πρωτάθλημα αν ευστοχήσει σε ακόμα δύο. Επίσης με δύο ριμπάουντ θα συμπληρώσει 300 ενώ με τρία κλεψίματα θα φτάσει τα 100.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button