ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος τα ψέματα!Ωρα αποδείξεων

1498645

Θα θυμάστε , ένα 24ωρο πριν το παιχνίδι είχα γράψει  ότι η αναμέτρηση με την Χάποελ είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι της σεζόν και ταυτόχρονα.…μάτς υπομονής

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος για αυτό το παιχνίδι  ψυχικά κυρίως και αγωνιστικά σε δεύτερο βαθμό.  Ο λόγος; Το γεγονός ότι,λανθασμένα ίσως η διοίκηση και ο Βίκτορ πίστεψαν ότι η πρόκριση θα έρθει εύκολα και πλέον..τρέχουμε.

Είναι τραγικό ,για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να κάνει την καλύτερη της φάση  στο 88 ,να μην πατάει σχεδόν καθόλου περιοχή και τους Πειραιώτες να έχουν μοναδική λύση τον Ιντέγε. Ατυχία ..ναι.. Γιατί ο καλύτερος φορ στα φιλικά, ο Πουλίδο  τραυματίζεται και πλέον οι λύσεις μειώνονται.

Από την άλλη, όταν ο καλύτερος σου παίκτης είναι ο Σεμπά που δεν ήταν σούπερ, αλλά έμοιαζε να έχει μπει στην ψυχολογία του ματς καλύτερα απο τον καθένα ,το Ντε Λα Μπέγια από ένα σημείο και πέρα, να είναι θετικός και το Τσόρι να “ξυπνάει” την ομάδα  σίγουρα έχεις ένα θέμα.

Ο κόσμος άρχισε απο νωρίς τις αποδοκιμασίες ,ζήτησε μεταγραφές και τα έβαλε με Ντα Κόστα και Φιγκέιρας. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό και η οικογένεια του Θρύλου καλείται να διαχειριστεί σωστά τα πράγματα..Και βέβαια για τον Βίκτορ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πλέον, άπαντες στο λιμάνι οφείλουν να βάλουν το κεφάλι κάτω και να δώσουν κάτι σαν όρκο τιμής .

Ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει αρκεί να φτιάξει η ψυχολογία και όλοι να κοιτάξουν το καλό της ομάδας. Παράλληλα, για να τα λέμε όλα δεν μπορεί ο Βίκτορ σε τέτοια ματς να αφήνει παίκτες επιπέδου Καμπιάσο-Κασάμι…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button