ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών!

“Μύλος” αναμένεται να γίνει και μάλιστα πολύ σύντομα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετά την απόφαση της Nova να διακόψει πρόωρα την σύμβαση για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λιγκ!

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα η Forthnet αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει».

Έτσι προκύπτουν τρία βασικά ερωτήματα.

Ποιες ομάδες θα έχουν τηλεοπτική στέγη του χρόνου, ποιες θα καταφέρουν να επιβιώσουν οικονομικά και φυσικά το αν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα κανονικά!

Η Nova/Forthnet αναμένεται να κινηθεί προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων με το ύψος του κόστους να είναι προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς. Όπως είχε συμβεί και παλιότερα με την ψηφιακή πλατφόρμα του Alpha Digital για όσους θυμούνται!

 

Με αφορμή όλα αυτά, αναμένεται άμεσα σύγκληση έκτακτου ΔΣ στη λίγκα, προκειμένου να συζητηθεί αυτό το θέμα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button