REDΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σ. Θεοδωρίδης: “Και του χρόνου πρωταθλητές”!

Στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά που διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Νεάπολης, εις μνήμην του Μιχάλη Κρητικόπουλου, του Λάκη Γκλέζου και άλλων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται μαζί μας, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έδωσαν δύο αγώνες με την Ένωση Βετεράνων Πειραιά και την αντίστοιχη του Ιωνικού. Και φυσικά, κατέκτησαν το τουρνουά!

Το “παρών” στις εξέδρες έδωσε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε στο Redaroume για το 44ο πρωτάθλημα και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να προσβλέπει στο μέλλον, μιας και ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν σταματάει πουθενά, παρα μόνον συνεχίζει. Επίσης αναφέρθηκε και στον ανελέητο και διαρκή πόλεμο που δέχεται η ομάδα υπογραμμίζοντας πως οι αντίπαλοι δεν έχουν καταλάβει τι εστί ο Ολυμπιακός και “προειδοποίησε” πως αν συνεχίσουν έτσι τότε θα δουν και του χρόνου ποιος θα είναι ο πρωταθλητής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

“Μετά την μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση και του 44ου πρωταθλήματος, οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να προσβλέπουν στο μέλλον και μόνο. Διότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχει την βαριά φανέλα του πρωταθλητή, δεν σταματάει ποτέ και πουθενά και πλέον μένει να δούμε που θα φτάσουμε!

Από ότι έχω όμως καταλάβει, οι αντίπαλοί μας δεν έχουν ακόμη καταλάβει τι εστί Ολυμπιακός. Και με χειρότερη χρονιά από την εφετινή στο κυνηγητό, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Κι όμως ο Ολυμπιακός πάλι κατέκτησε το πρωτάθλημα! Ας συνεχίσουν έτσι και του χρόνου και θα δουν ότι πάλι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button