ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (Video)

Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ θα εξακολουθήσουν να πορεύονται μαζί για έβδομη συνεχόμενη σεζόν αφού η συγκεκριμένη εταιρεία θα αποτελέσει και φέτος τον άμεσο χρηματοδότη των «ερυθρόλευκων».

 

 

Παρών βροντοφώναξε σύσσωμος ο Ολυμπιακός στην εξαιρετική εκδήλωση του ΟΠΑΠΑ. Την Δευτέρα (2/10).

Το όμορφο event πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΠ και το παρών έδωσαν οι διοικητικοί ηγέτες της πειραϊκής ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι 15 παίκτες του φετινού ρόστερ και φυσικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους συνεργάτες του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πέραν της συνέντευξης, υπήρξε και μία σειρά από ευχάριστα παιχνίδια και κυρίως… διαγωνισμό τριπόντων στο ανοικτό γήπεδο των εγκαταστάσεων της εταιρείας. Μάλιστα συμμετείχαν οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος και Νίκος Αρσενόπουλος

Αξίζιε να τονιστεί ότι οι παίκτες του Θρύλου δώρισαν φανέλες με υπογραφές, μπάλες και φωτογραφήθηκαν καρτρικα΄με όον τον κόσμο που βρέθηκε στις όμορφες εγκαταστάσεις

 

Ντάμιαν Κόουπ (Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ): «Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός έχουν χτίσει μια δυνατή και επιτυχημένη συνεργασία που βασίζεται στις κοινές μας αξίες και δράσεις σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Με μεγάλη χαρά, παρουσιάζουμε σήμερα την παράταση αυτής της συνεργασίας, προσβλέποντας σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες αυτή την αγωνιστική χρονιά.»

Το ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Τα τελευταία τρία χρόνια, το ΣΚΡΑΤΣ ταξίδεψε με την φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την ακρίβεια, στα δύο από τα τρία χρόνια συνεργασίας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στο Final Four της Ευρωλίγκας και τον μεγάλο τελικό. Γι’ αυτό λέμε συχνά ότι το ΣΚΡΑΤΣ είναι το γούρι της ομάδας. Αυτά τα χρόνια, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολλούς αξέχαστους αγώνες, που ενθουσίασαν τους φιλάθλους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να «ζήσουν το παιχνίδι», όπως λέμε στον ΟΠΑΠ.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στεκόμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού για ακόμα μία αγωνιστική χρονιά. Ευχόμαστε στην ομάδα, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους καλή τύχη σε αυτή τη συναρπαστική σεζόν, στην Ελλάδα και την Ευρώπη”.

 

Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον ΟΠΑΠ ΑΕ για 7η συνεχή σαιζόν. Πρόκειται για μια μακρά και πολύ πετυχημένη συνεργασία καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια, από το 2011 και μετά που ξεκινήσαμε την συνεργασία μας, είτε με το Τζοκερ στην φανέλα είτε με το Σκρατς, αλλά πάντα με τον ΟΠΑΠ δίπλα μας, η ομάδα μας έχει πάει σε 4 Ευρωπαϊκούς τελικούς, έχει κατακτήσει 2 Ευρωλίγκες, ένα διηπειρωτικό Κύπελλο και 3 πρωταθλήματα Ελλάδας! Οπότε είναι φανερό ότι αυτή η συνεργασία ταυτίζεται με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού και την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για τον Ολυμπιακό οι μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες και οργανισμούς της δυναμικής και του μεγέθους του Ομίλου ΟΠΑΠ αποτελούν στρατηγική επιλογή και μονόδρομος. Επιπλέον, στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία σε κάθε κλάδο, επομένως η επιλογή μας δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Η ανάπτυξη του οργανισμού του ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια και η δυναμική του, ταυτίζεται με την δική μας προσπάθεια για την διατήρηση μας στην κορυφή και την εξέλιξη μας σε έναν από τους πιο ισχυρούς αθλητικούς οργανισμούς στην Ευρώπη.

Παράλληλα, κάθε χρόνο όλες οι κοινές δράσεις μας σε όλα τα επίπεδα, marketing, στρατηγικής, κοινωνικής πολιτικής και προώθησης κοινωνικών μηνυμάτων, εμπλοκής φιλάθλων και μικρών παιδιών και πολλών άλλων, αυξάνονται και ενδυναμώνονται συνεχώς κατακτώντας το ενδιαφέρον του κοινού καθώς και τα αντίστοιχα βραβεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για τον Ολυμπιακό, συνεργάτες σαν τον ΟΠΑΠ αποτελούν επιλογή κοινής πορείας και βελτίωσης μας και χαιρόμαστε που συνεχίζουμε αδιάκοπα την μακροχρόνια αυτή συνεργασία. Σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε μαζί, σε ένα δύσκολο πραγματικά περιβάλλον και ελπίζουμε ότι θα συμβάλλουμε και εμείς στην επίτευξη του Οράματος 2020 του ΟΠΑΠ συνεχίζοντας αυτή την συνεργασία, γιατί όχι, μέχρι και το 2020 και ακόμα παραπέρα!».

 

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού): «Είναι πολύ σημαντικό που αυτή η συνεργασία κρατάει εδώ και επτά χρόνια. Το ΣΚΡΑΤΣ μας έχει φέρει πραγματικά τύχη και τα τελευταία χρόνια έχουμε μεγάλες επιτυχίες. Εύχομαι να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία, μέσα από την οποία και οι δυο πλευρές δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, πέρα από το πρότυπο του αθλητισμού. Το ενδιαφέρον στον κοινωνικό τομέα είναι πολύ μεγάλο και από τον ΟΠΑΠ και από τον Ολυμπιακό».

 

Βασίλης Σπανούλης (αρχηγος): «Μας συνδέουν δυο κοινά πράγματα με τον ΟΠΑΠ. Το ένα είναι ότι κάνουμε και οι δυο πρωταθλητισμό και το άλλο είναι η κοινωνική μας προσφορά. Εύχομαι να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να συνεργαζόμαστε και να φέρνουμε επιτυχίες.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button