Uncategorized

Σχολιαστής στο Sky Sports o Καμπιάσο!

1449766

Ο Αργεντινός παικταράς του Θρύλου κλήθηκε από το πασίγνωστο δημοσιογραφικό δίκτυο, ώστε να σχολιάζει αγώνες του Κόπα Αμέρικα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τελειωμό δεν έχουν οι προσωπικές διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα για τον Ολυμπιακό!
Ξέχωρα από το γεγονός ότι έχει εκτοξευτεί παγκοσμίως στα ύψη η αίγλη και το προφίλ των πρωταθλητών Ελλάδας, λόγω των επιτευγμάτων του εντός των αγωνιστικών χώρων, ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερηφανεύεται για μία ακόμη σημαντική στιγμή, που περιμένει ένα από τους σημαντικότερους παίκτες που κοσμούν το πλούσιο ρόστερ του!

Για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο λόγος, ο οποίος κλήθηκε από το διάσημο Sky Sports να σχολιάσει το ερχόμενο καλοκαίρι αγώνες του Κόπα Αμέρικα.
Η δημοτικότητα του 35χρονου άσου του Θρύλου βρίσκεται στο υπέρτατο σημείο, αφού έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις και τίτλους στη καριέρα του, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League με τη φανέλα της Ίντερ την σεζόν 2009-10.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή και για τον Ολυμπιακό εν προκειμένω, αφού διαφημίζεται εμ τον καλύτερο τρόπο ο σύλλογος παγκοσμίως με ποδοσφαιριστές τέτοιου βεληνεκούς!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button