ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σφραγίζει» το εισιτήριο μέσω … Πόλης.

Αποφασισμένος για ανατροπή της σειράς με την Αναντολού Εφές ο Ολυμπιακός εξορμά για την ισοφάριση (21:15 – NS2). 

 

Με το πάθος να ξεχειλίζει ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην  μάχη του τέταρτου προημιτελικού κόντρα στην Αναντολού Εφές (21:15 – NS2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και πλέον γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια κι αντιμετωπίζουν το αποψινό παιχνίδι ως τελικό!

Στον Θρύλο έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον δεν χωράει κανένα λάθος και φέρονται διατεθειμένοι να μπουν με το μαχαίρι στα … δόντια στο παρκέ του «Αμπντί Ιπεκτσί», ώστε να επιβάλλου πλήρως τον ρυθμό τους και να ρίξουν στα … σχοινιά την τουρκική ομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ελαχιστοποιήσουν τις … ανορθογραφίες των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων, που οδήγησαν σε ισάριθμες ήττες, αλλά κυρίως να ελέγξουν πλήρως την εναέρια κυκλοφορία κάνοντας δύσκολη την …ζωή των παικτών του Βέλιμιρ Περάσοβιτς

Εφόσον ο Ολυμπιακός δείξει την απαιτούμενη προσοχή σε καίριους τομείς του παιχνιδιού και αυξήσει τα ποσοστά ευστοχίας του, βγάζοντας πολύ περισσότερες συνεργασίες, τότε θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες θριάμβου, που θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στο Final- 4 της δικής του Πόλης!

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button