ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συσπειρώστε μας και άλλο….

Η τιμωρία του Ολυμπιακού  βγήκε και είναι δεδομένο  πως πρόκειται για μία απο τις πιο σκανδαλώδεις όλων των εποχών. Και ας μη μείνει κανείς στο -6 που δεν έγινε,αλλά στο ότι αν διαβάσει κανείς την απόφαση θα δει πως αυτή έχει στηριχτεί σε μυθεύματα. .

Αλλοι θυμήθηκαν ότι  τους επιτέθηκαν πέντε ημέρες μετά τα συμβάντα, άλλοι εμφανίστηκαν ως αυτόπτες μάρτυρες και απλά συμφωνούσαν με αυτά που έλεγαν τα “θύματα”και γενικά τα μυθεύματα  έδιναν και έπαιρναν.

Με απώτερο σκοπό, τίποτα άλλο απο την εξόντωση του Ολυμπιακού.  Αλλα γήπεδα κάηκαν και έπεφταν μποτκάλια με μαλαματίνες, σε άλλα έφευγαν φωτοβολίδες που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ βρήκαν παίκτες  και τους τραυμάτισαν ελαφριά(Φινμπόγκασον), αλλά τότε κανείς πλήν ελάχιστων  δεν βγήκε να πεί τίποτα.

Φέτος, με την “εξυγίανση” γελάει το Πανελλήνιο. Τα “εγκλήματα” διαιτητών έχουν βαφτιστεί λάθη, αλλά όταν ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία,  οι “Αντικειμενικοί” βγαίνουν και λένε πως οι “Ερυθρόλευκοι”  δεν πρέπει να μιλάει γιατί όλα αυτά τα χρόνια ευνοούνται.

Και εκεί που λες ότι τα είδες όλα, σου βάζουν και ένα Σιδηρόπουλο στον ημιτελικό που τα έκανε θάλασσα στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρσεναλ  και ακόμα  στην Αγγλία γελάνε μαζί του, ενώ  μην ξεχνάμε ότι αυτός και οι βοηθοί του δεν είδαν τη γροθιά αλά Ρόκι  του Πατίτο στον  Φιγκέιρας .

Το έχουμε ξαναπεί όμως και ξαναγράψει. Το μόνο που καταφέρνουν είναι  να συσπειρώνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και να αγριεύουν τον  Μαρινάκη  που όπως ανέφερε  ετοιμάζεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα ,με στόχο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τη συνέχεια της κυριαρχίας στην Ελλάδα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button