ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν μαζί ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΕΖΑ

Την επέκταση της συνεργασίας του με την ΕΖΑ ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να αφορά τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για τα ερχόμενα 3 χρόνια!»

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, μια Ελληνική εταιρεία με εξαιρετικούς ανθρώπους και μοναδικά ποιοτικά προϊόντα μπίρας! Ελπίζουμε μαζί, να δημιουργήσουμε νέες μοναδικές στιγμές για τους φιλάθλους μας, καθώς και για τους πελάτες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και η σχέση αυτή να προχωρήσει στο μέλλον με επιτυχίες και για τους δύο οργανισμούς!.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, κ. Αθανάσιος Συριανός, δήλωσε σχετικά :«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που για μία ακόμη χρονιά η εζα Fine Lager και η εζα Premium Pilsener στηρίζουν μία από τις πιο δυνατές ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ολυμπιακός, μέσα από την ιστορική διαδρομή του, έχει εμπνεύσει χιλιάδες Έλληνες, όπως κι εμένα προσωπικά ως αθλητή και ως φίλαθλο, εκφράζοντας μέσα από τους αγώνες σαν πρότυπο, την περηφάνια και μαχητικότητα της Ελλάδας. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στηρίζει με περηφάνεια και βαθιά πίστη τον Ολυμπιακό και γίνεται μέρος του μοναδικού ταξιδιού του, σε εκατοντάδες γήπεδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ευχόμενοι επιτυχία σε όλους τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σύντομο Προφίλ

Με κύριο μέτοχο τον Αθανάσιο Συριανό και στρατηγικό επενδυτή την Damma Συμμετοχών Α.Ε. η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1988 και έχει σε αυτή την μακροχρόνια πορεία της εξελιχθεί σε μια δυναμική βιομηχανία παράγοντας και διαθέτοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μπίρας. Σήμερα διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά οκτώ προϊόντα ζύθου υψηλής γευστικής αξίας και ποιότητας, τις Pils Hellas, εζα Premium Pilsener, εζα Alcohol Free, εζα Fine Lager, BLUE Ιsland, Odyssey White Special Beer, Odyssey Red Special Beer, Odyssey Dark Special Beer και παράλληλα εισάγει την Gulden Draak. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 180 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button