ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Νέοι!

Εξαιρετική η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της Λάρισας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κι έκλεισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2017.

 

Την ξέφρενη κούρσα της προς την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος υνέχισε ακάθεκτη η Κ-20 του Ολυμπιακού, η οποία επιβλήθηκε άνετα με 2-0 της Λάρισας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, το νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Βούζα έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το έτος που μα αποχαιρετάει σε λίγες ημέρες.

Με «φουλ» επιθετικού προσανατολισμούς ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το ματς και στο 17’ ευτύχησε να ανοιξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάρκα.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Βασίλη Βούζα, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση και στο 44’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με σουτ του Βοίλη, έπειτα από λάθςο της άμυνας της Λάρισς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σωρεία ευκαιριών στο δεύτεορ μέρος να δώσουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην διαφαινόμενη νίκη τους με αποκορύφωμα τα δοκάρια των Βοϊλη (62’) και (87’)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Σκαφίδας, Πανάγου (70’ Ζιάκας), Κουγιός, Αγιώτης, Ράμα, Πέιος (59’ Χονδρουδάκης), Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βάρκας (65’ Τσιριγώτης), Χατζηιωαννίδης, Βοΐλης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button