ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Συνεχίζει και ο Σουλτανόπουλος

1435379

Στην επέκταση συμβολαίου με τον έμπειρο κεντρικό προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζοντας ακλόνητος τον σχεδιασμό του για την ομάδα βόλεϊ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού! Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν τη προσπάθεια διατήρησης του δυνατού ελληνικού τους κορμού με φόντο τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόγλου, που θα σαρώσει τους τίτλους τα επόμενα χρόνια!

Έτσι, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής των Φιλίποφ, Γκούζντα, Κοκκινάκη, αλλά και την επιστροφή του Γιώργου Στεφάνου, την Πέμπτη (12/5) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Δημήτρη Σουλτανόπουλου.
Ο πολύπειρος κεντρικός, ο οποίος έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη προσφορά στο παρελθόν και φέτος συνεισέφερε τα μέγιστα, ώστε να κατακτηθούν τόσο το Λιγκ Καπ, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φιγουράρει με τα «ερυθρόλευκα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός βρέθηκε την Πέμπτη (12/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Στις δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr), μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος τόνισε τα εξής : «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για 2η χρονιά στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Στόχος της ομάδας αλλά και προσωπικός μου είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρσι, κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως με τις κινήσεις που γίνονται και που θα γίνουν από την ομάδα ότι θα κάνουμε και μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button