ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση κορυφής διοίκησης – Γκουλινέλι

b8ad20d0b2bb48471c9154e0e97a0fb7img_4342_1

Το θέμα της χάραξης του σχεδιασμού της νέας απαιτητικής περιόδου απασχόλησε την πρώτη σύσκεψη του Φλάβιο Γκουλινέλι με κορυφαία στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να συναντηθεί για πρώτη φορά με τα στελέχη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) ο Φλάβιο Γκουλινέλι.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος επέστρεψε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο μετά από έξι χρόνια είχε την πρώτη συνάντηση στα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με το τεχνικό επιτελείο καιν πέντε αθλητές της ομάδας βόλεϊ ανδρών.

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (23/6) στα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας η πρώτη συνάντηση του Φλάβιο Γκουλινέλι και του άμεσου συνεργάτη του Ράντοβαν Γκάσιτς με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με το τεχνικό επιτελείο ο Φλάβιο Γκουλινέλι συζήτησε κατ’ ιδίαν με τους Μενέλαο Κοκκινάκη, Δημήτρη Σουλτανόπουλο, Γιώργο Στεφάνου, Κόνραντ Γκούζντα και Μάρκο Γαλιώτο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button