ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συγχαρητήρια στη θρυλική ομάδα μπάσκετ!»

1472897

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην «αρμάδα» του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την πανάξια κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος βετεράνων Ολυμπιακού.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί με διαφορά από τον δεύτερο την πιο ενωμένη και αγαπημένη αθλητική οικογένεια της χώρας ήρθαν να επιβεβαιώσουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο οι βετεράνοι άσοι του Θρύλου!

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιβράβευσε τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την τιτάνια προσπάθειά τους προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη θρυλική αυτή ομάδα μπάσκετ που με δύναμη και πάθος κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδος μετά απο συγκλονιστικούς τελικούς.

Θερμά συγχαρητήρια στους Προέδρους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες τους στη Δίοικηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θέρμα συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους άξιους συνεργάτες του στο προπονητικό team και θερμά συγχαρητήρια στον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη και τους σπουδαίους συμπαίκτες του που για μια ακόμη φορά έκαναν υπερήφανους τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button