ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο μας”

vlachos5

Την αγωνιστικότητα και την συγκέντρωση των παικτών του, που είχαν απέναντι στον Παναθηναϊκό,  επιβράβευσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος από την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά ακι από τη συνολική εικόνα των παικτών του, είχε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε τον Θρύλο να βουλιάζει τους πράσινους με 14-4 εξέφρασε τη απόλυτη ικανοποίησή του από την αυξημένη συγκέντρωση και το πνεύμα μαχητικότητας, που παρουσίασαν οι παίκτες του

«Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και πολύ συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο σε πολύ χαμηλό σκορ. Η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει το ρυθμό ώστε να συνεχίζουμε να παίζουμε και να απλώνουμε τις επιθετικές μας αρετές. Μετά από πολύ καιρό παίξαμε σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, με τον κόσμο μας και αυτό πάντα μας δίνει μια άλλη ώθηση και μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα μέσα στο νερό, προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Η χρονιά είναι μεγάλη και τον θέλουμε κοντά μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button