ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

aggelopouloi-5701

Τα ολόψυχά της συγχαρητήρια στην «ρώσικη αρκούδα» για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα εξέφρασαν οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την επιστροφή της στον ευρωπαϊκό θρόνο πραγματοποίησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη Κυριακή κι αφού χρειάστηκε να δωσει έναν συγκλονιστικό τελικό απέναντι στην σκληροτράχηλη Φενέρμπαχτσε.

Χρειάστηκαν να περάσουν οκτώ χρόνια προσμονής, από την ημέρα όπου ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε σηκώσει την Ευρωλίγκα στον ουρανό της Μαδρίτης, ώστε οι Ρώσοι να ξαναζήσουν ανάλογες στγμές, αυτή τη φορά επί γερμναικού εδάφους.,
Όπως επίσης κι έξι μεγάλες απογοητεύσεις σε τελικές φάσεις Final-4 εκ των οποίων οι τρεις από τον Ολυμπιακό!

Η πειραϊκή ΚΑΕ δεν παρέλειψε να στείλει συγχαρητήρια επιστολή προς τον ρώσικο σύλλογο και τον ιδιοκτήτη, Αντρέι Βατούτιν.

Οι Ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ελλάδας Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφεραν να κερδίσουν την Φενέρμπαχτσε με 101-96 και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, έστειλαν την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητέ Αντρέι,

Θα θέλαμε να σε συγχαρούμε και να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας. Η ομάδα σας άξιζε 100% τον τίτλο και επέδειξε σπουδαίο ζήλο και εκπληκτικό πάθος!
Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια!

Ειλικρινά
Παναγιώτης Αγγελόπουλος Γιώργος Αγγελόπουλος

Η επιστολή του κ. Βατούτιν

Αγαπητοί φίλοι,
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα θερμά σας λόγια. Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για το Σύλλογο μας. Και είναι επίσης πολύ σημαντικό να αισθάνομαι το σεβασμό και τον θαυμασμό από ανθρώπους που γνωρίζουν απόλυτα πόσο σκληρή δουλειά, υπομονή και πάθος χρειάζεται για να κερδίσεις τον τίτλο.

Καλή τύχη στα επόμενα παιχνίδια σας! Θα χαρούμε να συναντηθούμε την επόμενη σεζόν.

Τις καλύτερες ευχές,
Αντρέι Βατούτιν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button