ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συγχαρητήρια για το κατόρθωμά τους!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου απένειμε ο τεχνικός της Κ-20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας.

 

Στον … έβδομο ουρανό πετούσε ο Βασίλης Βούζας μετά την μαθηματική εξασφάλιση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, χάρη στην εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-1.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, στις δηλώσεις του, έσπευσε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για το σπουδαίο τους κατόρθωμα:

«Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και το κατόρθωμά τους. Το πρωτάθλημα ανήκει σ’ αυτά. Αποδείξαμε πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό να είσαι για τρία συνεχή χρόνια στην κορυφή, αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παιδιά της Ακαδημίας παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε με στόχο την κατάκτηση και άλλων πρωταθλημάτων και φυσικά για να δώσουμε και άλλα παιδιά στην μεγάλη ομάδα», ήταν τα λόγια του και κατέληξε.

«Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Παύλου που είναι πάντα δίπλα μας και μας παρέχουν τα πάντα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button