ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Στις πτυχές που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση σε βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης. 

 

Αποφασισμένος να οδηγήσει εκ νέου τον Ολυμπιακό σε ακόμη ένα θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε τελική φάση Final-4  παρουσιάζεται ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας μιλώντας στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τις ανάγκες του αυριανού σπουδαίου ημιτελικού, φάνηκε να ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα, ώστε να φτάσει στην νίκη απέναντι στην περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο φυσικός ηγέτης Θρύλου υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν πλήρως τον ρυθμό και να μείνουν πιστοί στο πλάνο που έχουν εκπονήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Για το 2012 όταν ο Ολυμπιακός σήκωσε στην Πόλη το Ευρωπαϊκό: «Αξέχαστες στιγμές εκείνες και αξέχαστες αναμνήσεις, αλλά η επιτυχία αυτή έχει μείνει στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε το σήμερα και στο φάιναλ φορ που έχουμε μπροστά μας.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι. Δεν είμαι μόνο εγώ. Υπάρχει η χημεία και δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν μου δίνει ευθύνες. Το πιο σημαντικό είναι για μένα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι χάνουν.

Για το πώς περιμένει τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ, ο «Kill-Bill» τόνισε:

«Πρώτα από απ’ όλα γουστάρω το μπάσκετ. Προτιμάω να παίζω. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις καλύτερες ομάδες, οργανωμένη και με ρόλους και ηγέτες στο παρκέ. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε το ματς, να κάνουμε το καλύτερο και να είμαστε στο πλάνο μας. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι πριν το παιχνίδι».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button