ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά!»

Ως ένα καλό μάθημα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον δεύτερο ημιτελικό στον Ολυμπιακό απέναντι στον Προμηθέα, τονίζει ο Τζαμέλ Μακλίν μέσω του προσωπικού του στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

 

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού «έγραψε» χαρακτηριστικά…

«Πάμε στην Πάτρα έχοντας στα χέρια μας το 2-0 και στόχο τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση, που θα μας δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη… Όπως είπα και στο προηγούμενο blog μου, ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν τερμάτισε τυχαία στην 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Στο δεύτερο παιχνίδι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, όμως, αυτό έγινε κυρίως με δική μας ευθύνη. Αν και προηγηθήκαμε με 22 πόντους, στην συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και λίγο έλειψε να χάσουμε και το ματς.

Θα πρέπει, λοιπόν, να χρησιμοποιήσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα ως ένα καλό μάθημα. Επιβάλλεται στο τρίτο παιχνίδι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης και η προσπάθεια να έχει ως… αφετηρία την καλή άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό και αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button