ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στόχος της Λιόν ο Μαζουακού!»

masuaku

Στο έντονο ενδιαφέρον των «Λιονέ» για τον 23χρονο μπακ του Ολυμπιακού αναφέρονται γαλλικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Κάθε ημέρα, που περνάει όλο κι εντείνονται τα ρεπορτάζ ειδικά στη Γαλλία, που θέλουν τον Αρτούρ Μαζουακού να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπάικών συλλόγων.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 23χρονου αριστεροπόδαρου μπακ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τις Λιόν, Ρόμα, Μονακό και Γουέστ Χαμ να ερίζουν για την απόκτησή του.

Μάλιστα, η Λιόν φέρεται να έχει μπει πολύ δυνατά στο κυνήγι απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «lequipe.fr».

«Αποκαλύφτηκε η προτεραιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ. Ονομάζεται Αρτούρ Μαζουακού, έχει παίξει στη Βαλενσιέν και τώρα είναι στον Ολυμπιακό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (22 χρόνων), ο Γαλλο-Κονγκολέζος έχει το πλεονέκτημα του να έχει παίξει στο Champions League τα δύο τελευταία χρόνια. Η Λιόν τον θέλει και συνεχίζει να κινείται γρήγορα»,

Επίσης, υπάρχει και σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «foot01.com», όπου επισημαίνεται το έντονο ενδιαφέρον τόσο της Λιόν για τον Αρτούρ Μαζουακού, αλλά ακι των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Ρος και πως ενδέχεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα δύο θέματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button