ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στόχος τα 5000 διαρκείας!!!

Ο  περσινός αριθμός διάθεσης καρτών διαρκείας έχει ήδη ξεπεραστεί! Έχουμε φτάσει τα 4.621 εισιτήρια και συνεχίζουμε!
Τη σεζόν 2017-18 είχαν διατεθεί 4.550 εισιτήρια διαρκείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απομένουν ακόμα αρκετές ημέρες πώλησης, πριν τον πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (19/10/2018).

Πλέον, ως νέος στόχος τέθηκε το φράγμα των 5.000 καρτών διαρκείας, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας των τελευταίων εννιά ετών. Υπενθυμίζουμε πως η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών είναι τα 8.900 εισιτήρια διαρκείας που είχαν διατεθεί τη σεζόν 2008-09.

Οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας συνεχίζονται, ενώ παράλληλα έχουν τεθεί στην διάθεση του κοινού, τόσο τα Euroleague Pass -που αφορούν περιορισμένο αριθμό πολύ καλών θέσεων πίσω από τους πάγκους και περιλαμβάνουν των 14 εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας-, όσο και τα μεμονωμένα εισιτήρια ανά αγώνα για όλα τα εντός έδρας ματς της Ευρωλίγκας. Το τελευταίο δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους μας να αγοράσουν από τώρα το εισιτήριο τους για τον αγώνα της επιλογής τους, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας διεξαγωγής του και να κλείσουν από νωρίς τη θέση τους στο ΣΕΦ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button