ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στρατιώτης, πολεμιστής, αρχηγός!»

13620142_10154344987469407_302737352830179803_n

Αποθεωτικά σχόλια για τον Εστέμπαν Καμπιάσο αφιέρωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς  μέσω των social media.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η οριστικοποίηση της παραμονής του Εστέμπαν Κμαπιάσο αποτελέσει μία τεράστια κίνηση από πλευράς της διοίκησης του Ολυμπιακού και πολύ περισσότερο του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι γέφυρες επικοινωνίας που είχε ανοίξει τις τελευταίες ημέρες η πλευρά του Αργεντινού σούπερ σταρ και η έντονη επιθυμία του να ζήσει μεγάλες στιγμές εκ νέου με τα «ερυθρόλευκα», έστρωσαν κόκκινο χαλί για την παραμονή του στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Κάτι, το οποίο έγινε πράξη μετά την απόλυτη ταύτιση απόψεων που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών!

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου με τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς αφιέρωσε εγκωμιαστικό σχόλιο στα social media με αποδέκτη τον Αργεντινό παικταρά. γράφοντας τα εξής: «Στρατιώτης, πολεμιστής, αρχηγός!»

Με τον Καμπιάσο να απεικονίζεται να πανηγυρίζει με το πάθος, που τον διακρίνει το γκολ, που είχε πετύχει στο περυσινό ντέρμπι κόντρα  στον ΠΑΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button