ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Sports Camp της ΧΑΝΘ ο «Σφαιρό»!

13466184_1731252680446909_341062136263512138_n

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού μεταδίδοντας τις γνώσεις του στους μικρούς αθλητές.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να μεταδώσει τα «φώτα» του στους μικρούς αθλητές είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε το παρόν στην όμορφη εκδήλωση του Sports Camp της Χ.Α.Ν.Θ. και μίλησε στα περίπου 150 παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά για τα μυστικά του αθλήματος και παράλληλα απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους μικρούς αθλητές.

«Πρέπει να βάζετε μικρούς έστω στόχους στην ζωή σας και να μην σταματάτε με την παραμικρή δυσκολία, η προσπάθεια είναι το παν», όσο για το πώς αντιμετωπίζει τον ηγέτης της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Τον αντιμετωπίζω το ίδιο όπως και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Θα μαλώσω το ίδιο τον Σπανούλη για ένα λάθος όπως και τον 12ο παίκτη μου».

Τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ο Διευθυντής Αθλητισμού Γιώργος Πετρίδης, ο Υπεύθυνος του Μουσείου Γιωργής Μπουσβάρος, ο Υπεύθυνος των Sports Camp Γιάννης Ουζούνης και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. Νίκος Σερέτης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button