ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο τέλος θα το… πιστέψουμε κιόλας!!!

H… προπαγάνδα καλά κρατεί και σε αγωνιστικά και σε εξωαγωνιστικά επίπεδα, άσχετα από το ότι στο δεύτερο σκέλος το παιχνίδι… χάνεται! Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να καταρρίπτει τις σκευωρίες εις βάρος του την μία μετά την άλλη με αποτέλεσμα να μην μένει κάτι άλλο από το να αρχίσουν οι… ύμνοι για τις αγωνιστικές εικόνες!

Αν χθες κάποιος δεν είχε την… τύχη να θαυμάσει το “διπλό σεντονιού” όπως μας το είπαν του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη ή την μεγαλειώδη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ θα πίστευε ότι έχασε τα παιχνίδια της χρονιάς! Ποιο Europa League και ποια Μάντσεστερ! Αυτά ηταν βέβαια τα κεντρικά θέματα γιατί στα ψιλά γράμματα υπήρξαν με το ζόρι τα σχόλια ότι ο Πανιώνιος στην πρώτη περίπτωση έχασε ένα κουβά ευκαιρίες να ισοφαρίσει ή ότι αδικήθηκε καταφανέστατα σε δύο περιπτώσεις και θα μπορούσε όχι απλά να έπαιρνε το Χ αλλά και την νίκη! Στην δεύτερη περίπτωση δεν πειράζει που ο Παναθηναϊκός νίκησε με πέναλτι την ΑΕΚ σε μία σχεδόν έρημη Λεωφόρο. Ήταν όλα καλά και όλα ωραία και μαγικά!

Γίνεται φιλότιμη προσπάθεια να πιστέψουμε ότι η μπάλα που είδαμε και χθες στα playoff ήταν υψηλών προδιαγραφών αλλά το χουμε μάθει πια! Δύο γκολ σε δύο αναμετρήσεις!

Άλλο τόσο να διαβάσουμε και να ακούσουμε τέτοια πράγματα και στο τέλος θα το… πιστέψουμε κιόλας ότι πρέπει να παρακολουθούμε και εμείς τα playoff για να παίρνουμε μαθήματα ποδοσφαιρικού μεγαλείου!

Για γέλια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button