ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας Παλαιολόγος

Στο ΣΕΦ με τη Ραβένα για την Κούπα!

Με αντίπαλο την ιταλική ομάδα θα διεκδικήσει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών  του Ολυμπιακού το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη ιστορία της.

 

Μνήμες από το μακρινό παρελθόν θα ξυπνήσουν για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» με εμφατικές τους νίκες σε βάρος της Σουργκούτ με 3-0 «τσέκαραν» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Challenge Cup , όπου θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Ραβένα σε διπλές αναμετρήσεις

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, ο δεύτερος τελικός του CEV Challenge Cup κόντρα στη Ραβένα, θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Τετάρτη 11 Απριλίου, με το μόνο που απομένει να μάθουμε να είναι η ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Το γεγονός ότι το ΣΕΦ μπορεί να εξυπηρετήσει πάνω από 12.000 οπαδούς να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας, παρέχει αυτή τη δυνατότητα για μία πύρινη έδρα.

Μνήμες από το 1992

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα ξυπνάει αναμνήσεις από το μακρινό 1992 όταν ο Θρύλος με τον Γιάννη Λάιο στην άκρη του πάγκου του και με παίκτες κόσμημα για το ελληνικό βόλεί, όπως οι Μουστακίδης, Τριανταφυλλίδης, Ντράγκοβιτς, Αμαριανάκης, Θεοδωρίδης, Φάκας, είχε βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό του τοτ Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Ένα τελικό, που είχε βρει την ιταλική ομάδα των εκπληκτικών Αμερικανών Κίραλι και Τίμονς να επικρατεί με 3-0. «εκμεταλλευόμενη» την ατυχία του Ολυμπιακού με τον σοβαρό τραυματισμό του Ραϊμόν Βίλντε στην προθέρμανση του τελικού!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button