ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Ρέντη με ΠΑΟΚ οι Θρυλικοί νέοι!

imageedit_7_5818390738

Μια βδομάδα μετά την ισοπαλία στο απαράδεκτο γήπεδο της Γλυφάδας κόντρα στον Πανιώνιο, οι νέοι του Ολυμπιακού επιστρέφουν σπίτι τους αντιμετωπίζοντας σε ένα 24ωρο από τώρα τον ΠΑΟΚ(12:00 Ρέντη). Η ομάδα του Βασίλη Βούζα που βρίσκεται στην 2η θέση με 13 βαθμούς, καταδιώκει τον Παναθηναϊκό που έχει 15 και θέλει το τρίποντο κόντρα στους θεσσαλονικείς, για να μείνει στο κατώφλι των πρασίνων.

Το παρελθόν κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Ρέντη, είναι σαφώς “ερυθρόλευκο”(και στη Θεσσαλονίκη το ίδιο είναι) με τους νέους να μετράνε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες από την πρώτη χρονιά της Σούπερ Λιγκ(2009/2010).

Πέρυσι ο Ολυμπιακός διέλυσε τον δικέφαλο του βορρά με σκορ 4-1, με τους Βατουσιάδη, Τσιμίκα, Κιρτζιαλίδη και Βρουσάι να είναι οι σκόρερ. Οι 3 από αυτούς, πλην του Βατουσιάδη, αναμένονται στην αποστολή της ομάδας. Ένα χρόνο χωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε φύγει με την ισοπαλία, αλλά και τότε το γκολ του Ολυμπιακού το είχε πετύχει ο Μανθάτης, ο οποίος αναμένεται ενδεκαδάτος και φορτσάτος από το ματς με την Αστάνα.

Γενικότερα οι νέοι σε τέτοια ματς μπαίνουν διψασμένοι για τη νίκη και αυτό θα πράξουν και αύριο, αφού θέλουν να πιάσουν κορυφή το συντομότερο δυνατό. Το πλεονέκτημα που έχουν σε σχέση με τον Παναθηναϊκό μέχρι το ντέρμπι σε δύο αγωνιστικές από τώρα, είναι ότι θα έχουν βγάλει όλα τα δύσκολα παιχνίδια σε αντίθεση με τους πράσινους.

Τραυματισμοί δεν υπάρχουν για τον Βούζα, που θέλει να δει τις τελικές προσπάθειες της ομάδας του να καταλήγουν σε γκολ σε αντίθεση με την προηγούμενη βδομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό(δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς):

Γαβαλάς, Τσιμίκας(Α.ΑΜ.), Πανάγου(Δ.ΑΜ.), Νικολάου(Κ.Αμ.), Τόλι(Κ.Αμ.), Μεγαρίτης(Α.Μ.), Λάμπρου(Α.Μ.), Κηπουρός(Μ), Μανθάτης(Δ.Ε.), Βρουσάι(Α.Ε.), Ανδρούτσος(Ε)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button