ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πάνθεον ο Γιώργος Πρίντεζης

Στη τρίτη θέση των παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στην Basket League  βρέθηκε ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος κυνηγάει να προσπεράσει τους Ντράγκαν Τάρλατς και Παναγιώτη Φασούλα.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν για τον Γιώργο Πρίντεζη η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κύμη

Με το ένα επιθετικό ριμπάουντ, που «κατέβασε» ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία, αφού ξεπέρασε τον Γιάννη Μπουρούση στην κατηγορία των «ερυθρόλευκων» παικτών με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ κι αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας με 342

Πλέον, ο «Πριντ» βρίσκεται στο κυνήγι δύο παικτών που αποτέλεσαν .. ιερά τέρατα κάτω από την ρακέτα του Θρύλου στο πέρασμα της δεκαετίας του 1990.

Ο λόγος για τους Ντράγκαν Τάρλατς, που βρίσκεται στην κορυφή με 569 και του Παναγιώτη Φασούλα, που είναι 2ος με 543 επιθετικά ριμπάουντ, αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι κόντρα στην Κύμη, ο Πρίντεζης μάζεψε και 3 αμυντικά ριμπάουντ, έφτασε τα 946 στη Stoiximan.gr Basket League και έγινε ο 18ος της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Αντώνη Ασημακόπουλο, που μετράει 943.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button