ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Αγγελόπουλος

4kopos

Δυναμικό παρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα δώσει ο αθλητής του Ολυμπιακού.

Με το Ολυμπιακό πλήρωμα κωπηλασίας της τετρακώπου στο ευρωπαϊκό του Βρανδεμβούργου θα βρεθεί ο Ολυμπιονίκης Αθλητής της κωπηλασίας Διονύσης Αγγελόπουλος.

Το πλήρωμα έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών που ξεκινάει την Παρασκευή 6 Μαΐου στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας. Ο Αθλητής Διονύσης Αγγελόπουλος μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα (τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου) βρίσκονται ήδη στην γερμανική πόλη συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας προκειμένου να πάρουν μέρος στον ένα από τους δυο σημαντικούς αγώνες πριν από τους Ολυμπιακούς του ερχόμενο καλοκαιριού αφού θα αγωνιστούν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης (27-29/5).

Στόχος και των δυο πληρωμάτων οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις και η διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προκειμένου να διατηρηθεί και η παράδοση που θέλει την Ελλάδα να κατακτά μετάλλια σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί από την αναβίωση του θεσμού από το 2007 και μετά.

Τα ελληνικά πληρώματα θα αγωνιστούν στα προκριματικά της Παρασκευής και συγκεκριμένα από τις 13:45 έως τις 14:00 (ώρα Ελλάδος) περίπου. Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ενώ την Κυριακή η αυλαία θα πέσει με τους τελικούς που θα μεταδοθούν απευθείας από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button