ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στοχεύουμε σε κάτι υψηλότερο φέτος. (vid)

H Ελένη Καπογιάννη, στο περιθώριο της πρώτης ανοιχτής προπόνησης της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, στη Γλυφάδα δήλωσε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως είναι τα πράγματα στην προετοιμασία μέχρι στιγμής; Είστε ικανοποιημένη για την πορεία της;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας είναι με εφτά αθλήτριες. Σήμερα και αύριο θα ενσωματωθούν οι υπόλοιπες, μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και το σημαντικό είναι ότι τα κορίτσια να είναι υγιή. Δουλεύουν στο 100% και αυτό είναι το κέρδος για μας. Εχουμε ως παρακαταθήκη την περσινή μας εμπειρία και στοχεύουμε σε κάτι υψηλότερο φέτος.

Ηταν τεράστια εμπειρία για μας, να βελτιώσουμε αυτά που κάνουμε καλά και να μάθουμε αυτά που δεν τα κάνουμε καλά. Θεωρώ ότι είναι τεράστια η εμπειρία και τεράστια η γνώση που αποκομίσαμε, έτσι ώστε φέτος να πάμε να κάνουμε το ταξίδι στο Eurocup πολύ μεγαλύτερο. Εχουμε τη διάθεση, έχουμε την πίστη και νομίζουμε ότι θα πάει καλά.

Ε: Ενα σχόλιο για τις νέες κοπέλες και για το αν είστε ικανοποιημένοι από την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Αν και δεν γίνεται να είστε ικανοποιημένοι με τις κινήσεις που έχουν γίνει…

Α: Όταν διαλέγεις παίκτρια από βίντεο τα πάντα φαίνονται καλά. Ομως οφείλουμε να πούμε ότι τις έχουμε ψάξει πάρα πολύ. Για τις θέσεις που είχαμε ανάγκη νομίζουμε ότι ταιριάζουν. Είναι έμπειρες παίκτριες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θεωρούμε λοιπόν ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας έτσι ώστε όπως είπα και πριν να κάνουμε την πορεία μας παίζοντας καλύτερο μπάσκετ.

Ε: Εχοντας τόσες νέες παίκτριες, πόσο εύκολο είναι η ομάδα να βρει την χημεία της στο παρκέ και πόσο διάστημα χρειάζεται για να γίνει αυτό;

Α: Κοιτάξτε δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Πρέπει ουσιαστικά να τρέξουμε τον χρόνο, να συμπτύξουμε την ύλη, θεωρώ ότι είναι έμπειρα κορίτσια και με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει πιστεύουμε ότι ξεκινώντας της ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θα είμαστε έτοιμοι και με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωνόμαστε και σχετικά με το πώς θέλουμε να παίξουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button