ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στους πιο επιτυχημένους συλλόγους του Champions League ο Ολυμπιακός (pic)

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, που δεν χρειάζεται να πει κάτι όταν μιλάει η ιστορία του από μόνη της!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα τις τις πιο επιτυχημένες ομάδες που έχουν λάβει χώρα στο Champions League. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι πρωταθλητές Ελλάδος που καταλαμβάνουν την 17η θέση έχοντας αφήσει πίσω τους ομάδες που ήταν και φιναλίστ τελικών! Ανάμεσα σε αυτές η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λεβερκούζεν, η Μονακό και πολλές άλλες!

Πιο αναλυτικά, στα 25 περίπου χρόνου που διοργανώνεται ο θεσμός του Champions League οι ερυθρόλευκοι έχουν λάβει μέρος 17 φορές στην διοργάνωση παίζοντας 110 παιχνίδια, την στιγμή που Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Πόρτο μετρούν 21 συμμετοχές στον θεσμό.

Κορυφαία όλων είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι πραγματικά ότι καλύτερο να μιλάει η ιστορία για την ίδια την ομάδα, πόσο μάλλον να βρίσκεσαι στην 17η θέση του πίνακα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να σε έχουν προσπεράσει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα οποία ο Ολυμπιακός και τα εχει κοιτάξει στα μάτια και τα έχει νικήσει.

Χαρακτηριστικά, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Γιουβέντους, η Πόρτο, η Λιόν, η Ντόρτμουντ, η Βαλένθια, η Λίβερπουλ και ο Άγιαξ, ομάδες που προσπερνούν τον Ολυμπιακό έχουν φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τον Πειραιά σε μαγικές ερυθρόλευκες βραδιές, ενώ ιδροκόπησαν να “λυγίσουν” τους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδος στις έδρες τους.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα και θα καταλάβετε!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button