ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!»

IMG_2558

Τον ενθουσιασμό της από την μεταγραφή της στον Ολυμπιακό εξέφρασε η διεθνής Τσέχα γκαρντ Κατερίνα Μπαρτόνοβα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (16/8)  η Κατερίνα Μπαρτόνοβα η οποία την Τετάρτη (17/8) το πρωί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία του Eρασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Η διεθνής Τσέχα point guard που θα ενσωματωθεί από την ερχόμενη Δευτέρα (22/8) στην προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr τόνισε τα εξής:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον Ολυμπιακό, στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.  Είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα μου θα παίξει στο Eurocup, αλλά ακόμα και αν δεν συμμετείχαμε φέτος στην Ευρώπη, αν είχα πάλι προσφορά από τον Ολυμπιακό θα ήμουν ενθουσιασμένη και φυσικά θα την αποδεχόμουν. Γνωρίζω αρκετές παίκτριες από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, όπως την Μάλτση και την Καλτσίδου και για την ομάδα ξέρω ότι έκανε εξαιρετική πορεία την περσινή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αήττητη.  Επίσης ξέρω τη δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού! Περιμένω να γνωρίσω και από κοντά τον τρόπο που υποστηρίζει την ομάδα!»

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button