ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον δρόμο του Θρύλου Ντίμπλερ και Τάιους

CnKM2EoW8AA2DPA

Η διοίκηση της Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο παικτών από τις Αναντολού Εφές και Μακάμπι αντίστοιχα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Κόσμος πάει κι έρχεται στα …ευρωπαϊκά γήπεδα και τα ρόστερ όλων των αντιπάλων του Ολυμπιακού στη νέα Ευρωλίγκα αρχίζουν να διαμορφώνονται σιγά – σιγά.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Γαλατασαράι.,

Η πρώην ομάδα του θηριώδους Αμερικανού σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας Πάτρικ Γιανγκ επιστρέφει στην Ευρωλίγκα μετά την περυσινή της περιπλάνηση στο Euro Cup και επιθυμεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα πεπραγμένα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου πραγματοποίησε «διπλό» χτύπημα αφού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7), την απόκτηση των Τζον Ντίμπλερ και Άλεξ Τάιους.

Ο πρώτος, που έχει συστηθεί στο μπασκετικό κοινό της χώρας μας φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου, αποκτήθηκε από την συμπολίτισσα Αναντολού Εφές, με τη φανέλα της οποία ςείχε να επιδείξει μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 10.2 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά ματς. Από την άλλη, ο πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη περασμένη «τραυματική» σεζόν της «ομάδας του Λαού», λόγω του πρόωρου αποκλεισμού της από την Νταρουσάφακα είχε μέσο όρο 5.9 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button