ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον δρόμο για το απόλυτο ο Ερασιτέχνης

Έναρξη και… συνέχεια σήμερα στο μενού του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που, μετά το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας βόλεϊ ανδρών από την έδρα του Παμβοχαϊκού, βλέπει ακόμη τρεις ομάδες του να ρίχνονται στην μάχη για την κατάκτηση της κορυφής. Και δεν λέμε την μάχη για την επιστροφή στην κορυφή, διότι για να επιστρέψεις από κάπου πρέπει να έχεις φύγει!

Και το βόλεϊ γυναικών, το μπάσκετ γυναικών και το πόλο ανδρών είναι… τακτικοί και συνεπέστατοι θαμώνες της κορυφής!

Αυτό όμως που μας αρέσει πολύ και μας γοητεύει ταυτόχρονα σαν φιλάθλους του Ολυμπιακού, είναι να βλέπουμε την διάθεση, τη “δίψα” και την όρεξη των παιδιών μας για διάκριση και διατήρηση των κεκτημένων. Παράλληλα, μην ξεχνάμε πως οι ομάδες πόλο στοχεύουν και στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής πρωτιάς, κάτι που μπορεί να γίνει, μιας και η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική.

Όσο για την ομάδα βόλεϊ ανδρών, μπορεί να έχει χάσει τον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά κάπου εδώ ερωτούμε… Δύο αναμετρήσεις και μάλιστα η μία μέσα στην Θεσσαλονίκη, με κόσμο στο Final Four του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και οι δύο νικηφόρες. Αμφιβάλλει κανείς για τα υπόλοιπα; Μάλλον όχι!

Με άλλα λόγια, είναι πραγματική ευλογία Θεού να ανήκεις σε έναν σύλλογο που με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου γνωρίζεις πως ο πρώτος μεγάλος (και εφικτότατος με βάση απόδοσης) στόχος είναι το νταμπλ, προσέξτε, όχι το πρωτάθλημα, αλλά το νταμπλ, και μετά όσο πιο μακριά μπορεί στο ευρωπαϊκό του ταξίδι, ανεβαίνοντας παράλληλα σκαλί σκαλί τα επίπεδα.

Μιλάμε για τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς. Μιλάμε για την ομάδα μας, για τις ομάδες μας που έχουν καταπλήξει φίλους και αντιπάλους με την οργάνωση και την δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς.

Πως λοιπόν να μην περιμένει κανείς το… απόλυτο από τον σύλλογο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button