ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Στις 9 Αυγούστου θα είμαστε έτοιμοι”

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος με το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων αναγνώρισε πως αρκετοί παίκτες είναι κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία, στάθηκε στα σημεία που του άρεσαν από το φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει άπαντες για την ευχάριστη έκπληξη που του επιφύλαξαν για τα γενέθλιά του. Κλείνοντας μετέφερε τα θερμά συλλυπητήριά του για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ομάδας, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

Αναλυτικά:

“Πιστεύω μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Αλλά με το γκολ που δεχθήκαμε, είχαμε 15 λεπτά που έπεσε ο ρυθμός μας. Από την άλλη είχαν ευκαιρίες μεν τις ευκαιρίες να βάλουν κι άλλο γκολ αλλά και εμείς μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια από τα λάθη τους για να σκοράρουμε. Στα τελευταία λεπτά ανοίξαμε το παιχνίδι μας και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Μη ξεχνάμε ότι οι βελγικές ομάδες είναι πιο έτοιμες από εμάς και εμείς βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας μας. Περνάμε στην φάση που θέλουμε οι παίκτες να βγάζουν 90 λεπτά για να μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της σεζόν”.

Για την έκπληξη που του διοργάνωσαν στα γενέθλιά του και την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να γράψει ιστορία:

“Ευχαριστώ πολύ όλους. Ο Ολυμπιακός έχει πλούσια ιστορία με πολλές κατακτήσεις. Εμείς, απλώς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να συνεχίσουμε να την κάνουμε ακόμη πιο πλούσια και να βάλουμε και τα δικά μας ονόματα.

Για το επόμενο παιχνίδι ένα πρώτο σχόλιο:

“Εμείς το σκεφτόμαστε σαν φιλικό προετοιμασίας. Δε σκεφτόμαστε αντίπαλο. Πρέπει να ανεβάσουμε το βαθμό δυσκολίας γιατί στις 9 Αυγούστου πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι από τις προπονήσεις, αλλά 9 του μηνός θα είμαστε έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα και να περάσουμε στους ομίλους του Europa League”.

Κλείνοντας ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλησε να προσθέσει ακόμη κάτι:

“Θέλω να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια Κόκκαλη και στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, Β’ Αντιπροέδρου του συλλόγου”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button