ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στιγμές που σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις!»

1474776 (1)

Μαγεμένος για τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό εμφάνισε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Την ευτυχία του για τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η φειτνή χρονιά για τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, που αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή και άνθρωπο της τελευταίας στιγμής για τους πρωταθλητές Ελλάδας τόνις επώς η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τρόπο ονειρικό

Επίσης, δεν παρέλειψε να υποκλιθεί στους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, αλλά και στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τους επεφύλασσαν μια ονειρική υποδοχή μετά το θρίαμβο στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ακόμη μια όμορφη στιγμή για την ομάδα του Ολυμπιακού. Η χρονιά τελείωσε με ονειρικό τρόπο και θα κάνουμε διακοπές με ψηλά το κεφάλι και ήρεμοι. Καλό καλοκαίρι και συγχαρητήρια σε όλους. Από τους προέδρους μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Σήμερα είναι ημέρα πανηγυρισμών. Στο επόμενο διάστημα θα δούμε αν θα μείνω. Ευχαριστώ τους Προέδρους που με έφεραν στον Ολυμπιακό, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που μαχόμαστε κάθε μέρα και έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα. Εχω καταπληκτικές αναμνήσεις από αυτά τα 6 χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Και καλές και κακές στιγμές, οι οποίες επίσης χρειάζονται για να σηκώνεσαι και να παλεύεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που είναι κοντά μας και αγαπούν την ομάδα. Είμαι περισσότερο χαρούμενος που νίκησε η ομάδα και όχι επειδή έβαλα εγώ το τρίποντο. Μόλις γυρίσαμε στο ΣΕΦ δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που αντικρίζαμε. Αυτές οι στιγμές σου δίνουν ώθηση και κίνητρο να συνεχίσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button