ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧωρίς κατηγορία

Στη σχολή Ιωαννίνων ο Καρεμπέ

1_6Τις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα επισκέφτηκε λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κριστιάν Καρεμπέ. 

Ο κ. Καρεμπέ μαζί με τον προπονητή της Ακαδημίας μας κ. Τάσο Πάντο, τον Διευθυντή του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο σε συνέχεια της εξαιρετικής “γιορτής” που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο το βράδυ της Κυριακής με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και τα παιδιά της Σχολής Ιωαννίνων, βρέθηκαν την επόμενη ημέρα στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις της Σχολής για να μιλήσουν στα παιδιά και στους προπονητές. 

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Καρεμπέ μιλώντας στα παιδιά τόσο στο ξενοδοχείο κατά την διάρκεια της υποδοχής της ομάδας αλλά και στις εγκαταστάσεις της Σχολής τους τόνισε ότι είναι το μέλλον του συλλόγου: “Είμαστε πολύ περήφανοι που είσαστε εδώ μαζί μας γιατί όλοι ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Γνωρίζουμε πως είναι εδώ οι άνθρωποι που σας προπονούν, σας καθοδηγούν και πρέπει να τους ακούτε αφού θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Όλοι εσείς εκπροσωπείτε το μέλλον μας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν σπουδαίες εγκαταστάσεις στον Πειραιά. Κάποιοι από εσάς ίσως καταφέρουν να γίνουν επαγγελματίες αλλά πάνω απ’ όλα έχει σημασία να γίνεται σπουδαίοι άνδρες και γυναίκες. Εμείς όπως λέει ο κ. Μαρινάκης “συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” εσείς όμως ίσως είστε η πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή”.

Πάντος: “Μεγάλη υπόθεση η Σχολή στα Γιάννινα”

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και σημερινός τεχνικός της Ακαδημίας κ. Τάσος Πάντος που έλκει την καταγωγή του από τα Ιωάννινα δήλωσε μετά από την επίσκεψη στη Σχολή: “Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στα Γιάννινα στην καινούργια μας Σχολή. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να έχει Σχολή στα Γιάννινα και γενικά να έχει συνεργαζόμενες ομάδες σ’ όλη την Ελλάδα. Μέσα απ’ αυτή την διαδικασία μπορεί να βρει παιδιά που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα. Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχει συνεργασία με παιδιά όπως είναι ο Αλέκος (σ.σ Τάτσης) και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ αφού είναι έμπειροι και με την δουλειά τους προωθούν τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο. Οι προπονητές της Σχολής μας δουλεύουν σοβαρά και με μεθοδικό τρόπο και εύχομαι η δουλειά τους να έχει καλά αποτελέσματα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Γιάννινα και ήρθα σ’ επαφή με τα παιδιά που φορούν τα κόκκινα του Ολυμπιακού σε μια πόλη που είναι μακριά από τον Πειραιά και σίγουρα μπορεί να έχει και άλλες προτιμήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλος σύλλογος, κλαμπ, και πρέπει να έχει σε κάθε πόλη της Ελλάδος και στο εξωτερικό μια Ολυμπιακή… φλέβα”.

Τάτσης: “Υπηρετούμε τον Ολυμπιακό”

Ο Αλέκος Τάτσης, ο οποίος το καλοκαίρι του 2003, πήρε μεταγραφή μαζί με τον Τάσο Πάντο στον Ολυμπιακό και οι δυο τους ήταν συμπαίκτες με τον Κριστιάν Καρεμπέ είναι πλέον προπονητής στη Σχολή Ιωαννίνων και δηλώνει με χαρά: “Είναι μια ημέρα χαράς για εμάς. Έχουν έρθει στη Σχολή μας τόσο σημαντικοί άνθρωποι που αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά αλλά και για εμάς. Άνθρωποι όπως είναι ο Τάσος, που εκτός από συμπαίκτες είμαστε πολλά χρόνια και πολύ καλοί φίλοι αλλά και ο Κριστιάν με τον οποίο παίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στα Γιάννινα και ευελπιστούμε κάποια από τα παιδιά που είναι σήμερα εδώ να φτάσουν να φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού, την οποία σεβόμαστε και υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια”.

Μητσιόπουλος: “Ότι καλύτερο ο Ολυμπιακός”

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργος Μητσιόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει μ’ επιτυχία ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος το 1998 με τον Πανιώνιο, δήλωσε για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στα Γιάννινα: “Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές. Τα παιδιά έχουν χαρεί ιδιαίτερα. Περιμένουμε την επόμενη σας επίσκεψη και θα κατέβουμε και εμείς στον Πειραιά. Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον Ολυμπιακού και έχουμε 220 παιδιά τα οποία ευελπιστούμε ν’ αυξηθούν. Έχουμε μια πολύ όμορφη και αγαστή συνεργασία η οποία ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ότι καλύτερο στην Ελλάδα, είναι τοπ επίπεδο στις υποδομές και εύχομαι να γίνει μια από τις μεγαλύτερες σχολές στην Ευρώπη”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button