ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Θεσσαλονίκη η νέα φανέλα του Ολυμπιακού!

1479663

Την εμφάνισή της στη συμπρωτεύουσα έκανε η ολοκαίνουρια φανέλα του Ολυμπαικού στο πλαίσιο του πρώτου Scouting Camp που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διήμερο.

Στο περιθώριο του 1ου «Scouting Camp» που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στη Μακεδονία, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού, βρέθηκε στον χώρο και δόθηκε σε δύο τυχερούς από την Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα είχαν πάνω και υπογραφή από την Adidas.

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Μπρούνο, έλαβε δώρο την νέα «ερυθρόλευκη» από την Διεύθυνση Σχολών που έδωσε το παρών, τιμώντας τον για την προσπάθειά του να συνεχίσει τραυματίας στον τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού τίμησε τη Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης με τον κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη να δίνει στον πρόεδρο της μια νέα φανέλα ενώ με την σειρά της η Λέσχη Φίλων τίμησε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του με την πρώτη κάρτα μέλους της!

Την κάρτα παρέλαβε ο κ. Γιώργος Αμανατίδης ο οποίος τιμήθηκε και αυτός με πλακέτα από τη Λέσχη Φίλων όπως και ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και η Σχολή Θεσσαλονίκης.

Στην γιορτή της Σχολής Θεσσαλονίκης που «φιλοξενήθηκε» στο γήπεδο μετά από τα δοκιμαστικά, ανακοινώθηκε επίσημα ως Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής ο κ. Γιάννης Γούναρης με τον κ. Γιώργο Αμανατίδη να τον προλογίζει λέγοντας: «Είστε πολύ τυχεροί που θα έχετε δίπλα σας τον κ. Γιάννη Γούναρη. Είναι ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχετε πολλά να μάθετε από τον κ. Γούναρη. Είμαστε δίπλα του και δίπλα σας για να είναι δυνατός ο Ολυμπιακός και στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Γιάννης Γούναρης από την πλευρά του τόνισε συγκινημένος: «Ευχαριστώ την Ακαδημία του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Αμανατίδη για τα καλά του λόγια. Είμαστε σίγουροι πως η Σχολή μας θα πάει καλύτερα εδώ στη Θεσσαλονίκη αφού έχουμε την υποστήριξη του Ολυμπιακού».

Κατά την διάρκεια της εορτής οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού απένειμαν στα παιδιά της Σχολής Θεσσαλονίκης τα αναμνηστικά διπλώματα τους για την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button