ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στηρίξτε την ομάδα, μην απαντάτε στις προκλήσεις!

Ο Ολυμπιακός στον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, χρειάζεται όσο τίποτε άλλο την συμπαράσταση και την «ενεργό» συμμετοχή των οπαδών του μακριά από ακρότητες.

 

Τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης σεζόν θα κληθεί να παίξει ο Ολυμπιακός για 40 λεπτά στον πέμπτο και καθοριστικό πέμπτο τελικό της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν όσο τίποτε άλλο να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα κι αδημονούν για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, ώστε να το πανηγυρίσουν μαζί με τον πύρινο κόσμο τους!

Σε αυτό το σημείο, όμως καλό θα ήταν να απευθύνουμε μία έκκληση προς τους οπαδούς της ομάδας να προφυλάξουν και να στηρίξουν με την συμπεριφορά τους αυτό που πραγματικά λατρεύουν παθολογικά. Μακριά από ακρότητες και συμπεριφορές, που δεν ταιριάζουν στο μέγεθος και την ιδιοσυγκρασία του Θρύλου!

Σε μία αναμέτρηση, όπου ο αντίπαλος έχει «επενδύσει» αρκετά εξωαγωνιστικά (σ.σ. ήδη τα μηνύματα που έχουμε λάβει όλοι μας από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι διιατητές τον Θρύλο, είναι ξεκάθαρα) οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε καμία στιγμή δεν θα πρέπει να … «τσιμπήσουν» στις προκλήσεις.

Καμία ρίψη αντικειμενου, κροτίδας, φωτοβολίδας

Ήδη ο Ολυμπιακός θα «πληρώσει» για την επόμενη σεζόν τιμωρία μίας αγωνιστικής μετά από ρίψη καπνογόνου στον τρίτο τελικό…

Μόνο φωνή, τραγούδι, στήριξη  και ατμόσφαιρα ανάλογη μ’ εκείνη των τελευταίων λεπτών του τρίτου τελικού. Τότε, όπου οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου με ψυχή και τσαγανό κατάφερνα να «γυρίσουν» ένα παιχνίδι, που φαινόταν χαμένο, επιστρέφοντας από το -10 (48-58) κι έφτασαν στον θρίαμβο με 64-62.

Συμμετοχή, συμπαράσταση, χειροκρότητα στην κάθε φάση, την κάθε κατοχή.θα φέρουν τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο! Άλλωστε, αυτή η ομάδα, που μας έχει κάνει υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποδείξει χιλιάδες φορές ότι παίρνει δύναμη, ώθηση και ρυθμό μέσα από την συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου του! Του έξτρα και  … κορυφαίου παίκτη του!

Γι’ αυτό πάνω απ’ όλα ψυχραιμία, στήριξη και τραγούδι! Από την … προθέρμανση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πέμπτου τελικού! Tα υπόλοιποα θα τα … αναλάβουν ο Βασίλης, ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Βαγγέλης, ο Ιωάννης, ο Νίκολα, ο Έρικ, ο Κεμ  και τ’ άλλα παιδιά…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button