ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στην Τσεχία ο Θρύλος!

Στην Τσεχία ο Θρύλος!

Στην Τσεχία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8) η αποστολή της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Τάλεντ Πλζενγια το EHF Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος», έφτασαν το μεσημέρι στην Πράγα και στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στην έδρα της Πλζεν. Η πρώτη αναμέτρηση με την Τσέχικη ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (1/9, 21:00)και ο επαναληπτικός την Κυριακή (3/9,18:00).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζήρας, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης. Εκτός έμειναν οι Παπαδόπουλος, Λεωνίδας, Λιόλιος, Ασβεστάς,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ: «Έτοιμοι για τα παιχνίδια»

Ο προπονητής του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π»-Ομίλου ΞυνήΓιώργος Ζαραβίνας, πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Ρέντη, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Καταρχάς είναι ουσιαστικά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, αυτά που θα παίξουμε στην Τσεχία. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικά από όλες τις απόψεις. Πάρα πολύ σημαντικά και για την προετοιμασία της ομάδας γιατί θα είναι πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια. Επίσης σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο, να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Παρ’ όλο το ντεζαβαντάζ που θα δώσουμε και τα δυο παιχνίδια εκεί, θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο θεωρώ και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ξέρουμε τον αντίπαλο είναι πιο έτοιμος από εμάς γιατί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έπαιξε Σούπερ Καπ στο οποίο έδειξε καλό πρόσωπο. Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 120 λεπτά που διαρκούν τα δυο παιχνίδια τα οποία κρίνονται στις λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που πρόκειται για διπλά παιχνίδια, παίζει ρόλο και το σκορ και η διαφορά των γκολ. Αυτό είναι το κομμάτι που αφορά στη συγκέντρωση, το δεύτερο κομμάτι είναι ότι από τη στιγμή που πρόκειται για δυο εκτός έδρας παιχνίδια, πρέπει να φύγουμε από τον ενθουσιασμό και από την δυναμική που έχει ο αντίπαλος στην έδρα του. Να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό, όποτε θέλουμε εμείς να τρέξουμε να μπορέσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να ελέγχουμε το παιχνίδι».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ: «Θα δώσουμε το 100%»

Ο τερματοφύλακας του ΘρύλουΚωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά σε πολύ καλές συνθήκες. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό στάδιο όσον αφορά την προετοιμασία μας. Βέβαια δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι έχουμε κάποιες δυσκολίες τις οποίες πρέπει να αντιπαρέθλουμε. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Δεν μπορώ να προδικάσω όπως είναι λογικό το αποτέλεσμα. Θα δώσουμε δυο αγώνες στο εξωτερικό αλλά σίγουρα 100% πέρα από το θέμα πρόκριση για την ομάδα, θα λειτουργήσει καταλυτικά όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος και των εντός Ελλάδας υποχρεώσεων. Από κει και πέρα η ομάδα διαθέτει πολύ δυνατό έμψυχο δυναμικό και θα δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε την πρόκριση όσο αυτό είναι εφικτό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button