ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην… λίστα και η λίστα!

Μεταγραφές και λίστα του Europa League είναι τα δύο κύρια θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό αυτό το 24ωρο.

Το “παράθυρο” του Ιανουαρίου κλείνει σε λίγες ώρες και ο Ολυμπιακός καλείται να ολοκληρώσει τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ με το οποίο θα πορευθεί ως το τέλος της σεζόν.

Μέχρι στιγμής, οι πρωταθλητές έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, του Αλί Σισοκό, ενώ βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση και του Χουάν Παρέδες από Πανιώνιο, Άστον Βίλα και Γουότφορντ αντίστοιχα.

Παράλληλα πλησιάζει και η στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο θα κληθεί να παραδώσει την λίστα με τους “εκλεκτούς” του για το Europa League και τα παιχνίδια με την Οσμάνλισπορ, αρχικά.

Η εν λόγω λίστα θα έχει επίσης πολλές διαφορές με εκείνη που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο, αφού εκτός βρίσκονται οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Δημήτρης Σιόβας, Πραξιτέλης Βούρος και Κωνσταντίνος Τσιμίκας και κατά όπως δείχνουν τα πράγματα και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αναμένεται να καλύψουν αυτές τις θέσεις ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού σε σχέση με τις δύο θέσεις που άδειασαν οι νέοι Βούρος και Τσιμίκας.

Υπενθυμίζεται πως στη λίστα του Σεπτεμβρίου είχαν δηλωθεί οι Καπίνο, Λεάλι, Χουτεσιώτης (τερματοφύλακες), Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Βούρος, Βιάνα, Φιγκέιρας (αμυντικοί), Ρομαό, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Μάριν, Ελιουνούσι, Καμπιάσο, Μάρτινς (μέσοι), Καρντόσο, Σεμπά, Ιντέγε (επιθετικοί) και από τους νεαρούς οι Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Νικολάου, Ρέτσος και Μανθάτης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button