ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην καλύτερη πεντάδα ο Μιλουτίνοφ

Στην κορυφαία πεντάδα της Α1 επιλέχτηκε ο διεθνής Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού

 

Η ώρα της απόλυτης δικαίωσης έφτασε για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ
Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ψηφίστηκε στην καλύτερα 5άδα του ελληνικού πρωταθλήματος μαζί με Καλάθι, Μουρ, ΜακΦάντεν και Σίνγκλετον.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
«Παίκτες από τέσσερις διαφορετικές ομάδες ψηφίστηκαν στην καλύτερη πεντάδα της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18. Ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Θάντους ΜακΦάντεν της Κύμης, ο Μακένζι Μουρ του Λαυρίου Megabolt, ο Κρις Σίνγκλετον του Παναθηναϊκού Superfoods και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού αποτελούν την ιδανική πεντάδα του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν σχεδόν σε ομοφωνία μεταξύ των ψήφων των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League για τη σεζόν 2017-18, των δημοσιογράφων και του κοινού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς αναδεικνύονται μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των 14 ΚΑΕ (που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα σε ποσοστό 60%), εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και το φίλαθλο κοινό μέσω του www.esake.gr

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, αναδείχθηκε ο κορυφαίος σέντερ της STOIXIMAN.GR Basket League για τη σεζόν 2017-18. Ο 25χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού πρώτευσε και εκείνος σε όλες τις ψηφοφορίες. Συγκέντρωσε 18 προτιμήσεις σε σύνολο 28 στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ΚΑΕ, ποσοστό 25% στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ (έναντι 20% του Τζαμέλ ΜακΛίν) και 28,32% στην ψηφοφορία του κοινού (έναντι 24,14% του Ίαν Βουγιούκα).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button